Knjiga za svaku djevojčicu

22,00 KM

Nema na zalihi

Kategorija:
Platite sigurno

Kažu li ti da si zadnjih dana sasvim poludjela? Do maloprije si bila vesela i skakala si do neba, a sad si, eto, ljuta i uzrujavaš se zbog svake sitnice. Na trenutke si sjajno, na trenutke si neraspoložena, a onda… kao da se baš ništa nije dogodilo! A kako ti tek svi redom idu na živce!

Profesori zbilja gnjave, mora se učiti, mama i tata pritišću… Da, da – a on ni da te pogleda! Nije ni čudo, pomisliš, kad sam ovakva kakva sam.

A kakva si to ti? Još samo malo i bit ćeš djevojka… Ali nije lako imati 11, 13 ili 15 godina. Izlaziš iz djetinjstva, rasteš, razvijaš se, mijenjaš se u svakom pogledu. Stigle su lude godine!

Dosad su o tebi brinuli odrasli: mama i tata, možda baka ili netko drugi.

Odsad ti uzimaš stvari u svoje ruke! No kako se snaći u novom svijetu? Mnogo toga ne znaš o sebi, o svom tijelu i osjećajima, a često se pitaš koga zamoliti za pomoć, tko može odgovoriti na mnoga pitanja koja te muče.

Ova je knjiga upravo zato tu da bi te posavjetovala i obavijestila o mnogočemu.

U njoj ćeš naći savjete koji će ti pomoći da lakše odrasteš, da budeš zdrava, njegovana, puna energije. Ona će ti pomoći i da se u svom tijelu koje se mijenja osjećaš bolje. Samopouzdanje koje ćeš na taj način steći pomoći će ti da pokažeš sve svoje kvalitete, pa i one koje se ne vide na prvi pogled

Težina 530 g
Autor

Godina

Uvez

ISBN

978-9958-4163-6

Broj stranica

164

Scroll to Top