Knjiga o spoznaji – pronalaženje vlastitog puta prema slobodi

15,00 KM

Nema na zalihi

Platite sigurno

Pronadite svoj put ka slobodi – poručuje nam jedan od najinspirativnijih duhovnih učitelja našeg vremena. – Vi niste odgovorni nijednoj naciji, nijednoj crkvi, nijednom Bogu. Vi ste odgovorni samo za jednu stvar, a to je samo-spoznaju. Čudesno je to da, ako uspijete da ispunite svoju dužnost, moći ćete da ispunite druge dužnosti s lakoćom. Onog trenutka kada saznate vlastito biće, vaš pogled na svijet će se iz korijena promijeniti.

Vaš stav prema životu pretrpeće radikalne promene. U vama će se javiti osjećaj odgovornosti – ali ne osećaj kao da bi nešto trebalo uraditi, niti osjećaj kao da se neka obaveza mora ispuniti, vec osjećaj radosti što to činite. Put koji vodi ka slobodi pun je pitanja i nesigurnosti. Da li je moguće da zaista znamo ko smo? Da li naš život ima svrhu, ili je rezultat puke slučajnosti? Čemu bi trebalo da doprinesemo? Šta bi trebalo da postanemo, stvaramo, a šta da dijelimo? Osho, jedan od najprovokativnijih mislilaca našeg vremena, u svom dijelu Knjiga o spoznaji, pruža mogućnost razumijevanja svijeta i samog sebe na nov i radikalan način.

U ovom izuzetno inovativnom dijelu, Osho ukazuje na čvorove straha i nesporazuma koji nas ograničavaju, olabavljuje ih i na kraju pomaže u njihovom odvezivanju – ostavljajući nam slobodu da pronademo i stvorimo sopstveni put ka slobodi.

Težina 400 g
Dimenzije 12 × 20 cm
Autor

Godina

Uvez

Broj stranica

320

ISBN

9789532186239

Brand

Leo Commerce

Scroll to Top