Najveći trgovac na svijetu 1. i 2. dio

16,00 KM

Nema na zalihi

Besplatna dostava za Sarajevo na narudžbe veće od 50KM

  • Bez rizika! Povrat novca garantujemo.
  • Brza dostava.
  • Sigurno plaćanje.
Platite sigurno

Opis

Nije važno što ste danas… jer u ovom privlačnom bestseleru naučit ćete kako možete promijeniti život primjenom tajni koje ćete otkriti u drevnim svicima. U drugom dijelu prikazuju se 10 zavjeta za uspjeh. Pročitajte zašto je ova knjiga nazivana knjigom generacije.

U priči o Hafidu, mladom vodiču deva koji pokušava postati najvećim trgovcem na svijetu, Og Mandino u prvom dijelu knjige otkriva jednostavna, ali vrlo učinkovita načela iz deset drevnih svitaka koja su glavnom junaku pomogla na putu do željenog cilja. Valja napomenuti da ni prvi ni drugi dio ne predstavljaju tek poticajnu priču protkanu snažnim mislima – oni su također i vrijedan praktični priručnik koji opisuje načine njihova usvajanja i primjene. Činjenica da je i sam autor od neuspješnog prodavača životnog osiguranja i alkoholičara postao urednikom uvaženog časopisa, a zatim i piscem brojnih svjetskih bestselera, govori u prilog učinkovitosti metode i zakonitosti o kojima govori.

Najveći trgovac na svijetu je jedan od najinspirativnijih, uzdižućih i motivirajućih knjiga koje sam pročitao. Mogu posve razumjeti zbog ćega je tako sjajno prihvaćena.
Norman Vincen Peale

Dodatne informacije

Dimenzije13,7 × 20,2 cm
Autor

Godina

Uvez

Broj stranica

167

ISBN

9788674705599

Brand

Brand

Nova knjiga

Scroll to Top