Didaktička kutija 3

Prateci standard i didakticku ponudu vodecih evropskih izdavaca udzbenika, Izdavacke kuce Vrijeme i NAM pripremile su didakticki komplet koji vam nudi pomoc i podrsku pri realizaciji nastavnih aktivnosti za sve uciteljice i ucitelje koji koristite njihove.
Didakticka kutija je skup didaktickog materijala namjenjenog poboljsanju i unaprijedenju kvaliteta nastave, a nastala je kao rezultat istrazivackog rada naseg autorskog tima. Ona predstavlja nadogradnju nasim udzbenicima i nudi pomoc pri realizaciji gotovo svih aktivnosti ponudenih u udzbenicima i radnim sveskama. Pomoci ce vam da nastavu ucinite zanimljivijom i sistemski planiranom, a ucenike lakse motivirate, osposobite i pridobijete da samostalno i kreativno sudjeluju u nastavnom procesu.
To je jedinstvena podrska nastavnicama i nastavnicima razredne nastave koja ce vam omoguciti da zakoracite spremni u novu skolsku godinu. Razveselite ucenike prijedlozima razrednih aktivnosti i ohrabrite ih da kroz didakticke materijale i igre upoznaju prostor oko sebe! Sigurni smo da ce sticanje znanja, razvijanje vjestina i sposobnosti uz pomoc nasih didaktickih kutija predstavljati uzitak i za Vas i za ucenike!’ (Izdavac)
Sadrzaj :
Platneni pano za razredne vijesti
Brojevi od 1 do 10 (plakati A4)
Razredna slovarica (kartice)
Sat vremenskih promjena
Kartice ‘Brzo racunanje’
Geometrijski likovi
Brojevna prava
Krede u boji

60,00 KM

Nema na zalihi

Težina 1848 g
Dimenzije 25 cm
Autor

Godina

Uvez

ISBN

978vrijeme01

Broj stranica

20

Scroll to Top