Zabačene ceste

Harley Altmyer u dobi je kad trebao bi pohađati koledž, izlaziti, zaljubljivati se i uživati u svim prednostima mladosti. Umjesto toga prisiljen je skrbiti se za svoje tri mlađe sestre i preuzeti brigu nad domom jer mu je majka u zatvoru, osuđena za ubojstvo njegova oca. Siroče u ulozi roditelja zatočeno u tijelu tinejdžera čiji libido počinje bujati kombinacija je koja ne sluti na dobro. Kao da mu život nije dovoljno kompliciran bolno je opsjednut svojom susjedom, melankoličnom majkom dvoje djece. Dugo skrivane obiteljske tajne, nikad izgovorene istine i osjećaji koje ne uspijeva kontrolirati vode do iznenađujućeg raspleta, a nezaboravni Harley svim se silama trudi kako bi zadržao kontrolu i izvukao najbolje premda mu konci neprestano izmiču iz ruku.
U svom prvom romanu Tawni ODell uspjela je neopisivom lakoćom progovoriti bolnim glasom tinejdžera, okrutnom igrom sudbine na čelu svoje potpuno disfunkcionalne obitelji. Bestseller koji je Oprah Winfrey odabrala za svoj književni klub na hrvatski je prevela Jasna Mrakovčić, a ilustraciju je izradio Nenad Martić.

11,70 KM

Nema na zalihi

Kategorija: Oznaka:

Besplatna dostava za Sarajevo na narudžbe veće od 50KM

  • Bez rizika! Povrat novca garantujemo.
  • Brza dostava.
  • Sigurno plaćanje.
Platite sigurno

Opis

Kupite ovu knjigu na našoj stranici putem online narudžbe na vašu adresu bilo gdje u BiH, ili provjerite da li je knjiga dostupna na nekom od Connectumovih prodajnih mjesta u Sarajevu

Dodatne informacije

Težina660 g
Autor
ISBN

9.53E+09

Broj stranica

Brand

Brand

Algoritam

Scroll to Top