STUDIO SEX

Kada slobodna novinarka Annika Bengtzon dobije obavijest da je na štokholmskom groblju pronađeno truplo nepoznate ženske osobe, sijevne joj misao kako bi to mogla biti vijest koja će joj osigurati stalno radno mjesto u nekom od tiražnijih švedskih tabloida. I premda su njezina budućnost i položaj u velegradskim novinama vrlo neizvjesni, Annika je u neprestanoj i frenetičnoj potrazi za informacijama koje bi je mogle dovesti do rješenja slučaja. No da bi se snašla u dominirajuće muškim novinarskim klikama i izborila za svoje mjesto pod suncem najprije treba prevladati svoje vlastite instinkte, strahove i dvojbe, a njezine pobjede, porazi i pogreške upravo su ono što je kao ženski lik čine toliko životnom.
Studio Sex, koji tematski prethodi svjetskom besteselleru Pakleni stroj, u kojem je Annika afirmirana reporterka i urednica crne kronike, drugi je roman švedske književne zvijezde Lize Marklund u nakladi Algoritma.
Roman je sa švedskog prevela Željka Černok, a ilustraciju je kao za prethodni izradio Nenad Martić.

11,70 KM

Kategorija: Oznaka:
Kupite ovu knjigu na našoj stranici putem online narudžbe na vašu adresu bilo gdje u BiH, ili provjerite da li je knjiga dostupna na nekom od Connectumovih prodajnih mjesta u Sarajevu

Brand

Algoritam

Težina 888 g
Autor

Godina

Uvez

ISBN

9.53E+09

Broj stranica

300

Scroll to Top