Srećnik

17,00 KM

Kategorije: ,

Roman po kojem je snimljen istoimeni film.

Američki marinac Logan Tibo u Iraku nalazi u pijesku fotografiju nasmiješene mlade žene; prvi poriv mu je da je baci, ali iz neznanog razloga nosi je sa sobom. Uskoro počinje da ga prati neočekivana sreća – pobjeđuje u pokeru, preživljava okršaj za okršajem, čak i onaj najsmrtonosniji u kojem će mu poginuti dva prijatelja. Samo njegov najbolji drug Viktor smatra da ima objašnjenje za to: ta fotografija je amajlija i Tibou donosi sreću.

Po povratku u rodni Kolorado, Tibo ne uspijeva da istisne fotografiju iz misli. Uvjeren da žena sa slike nekako posjeduje ključ njegove sudbine, on polazi na dug put kako bi je pronašao, ali ne očekuje da će Bet, snažna ali i ranjiva žena koju će upoznati u Sjevernoj Karolini, biti upravo ona kojoj se čitavog života nadao. Između njega i Bet počinje da se rađa strastvena ljubav, ali njegova tajna uskoro će zapretiti da ih rastavi.

Srećnik je istovremeno nježna ljubavna priča i drama puna napetosti koja nam Nikolasa Sparksa predstavlja u najboljem izdanju – nezaboravni roman o iznenadnim putevima kojima ponekad kreće naš život i o moći sudbine da nas povede ka iskrenoj i trajnoj ljubavi

Brand

Nova knjiga

Težina 362 g
Dimenzije 14 × 20 cm
Autor

Godina

Uvez

ISBN

978-86-7470-516-2

Broj stranica

309

Scroll to Top