Maestra

22,00 KM

Nema na zalihi

Kategorija:
Platite sigurno

Asistentica u prestižnoj londonskoj aukcijskoj kući, Judith Rashleigh je danju obrazovana, dotjerana, djevojka besprijekornog ponašanja. Čuvajući svoje mračne želje kao malu tajnu, noću radi kao hostesa u jednom od najozloglašenijih barova glavnog grada. Ali kad otkrije opasnu prevaru u srcu svijeta umjetnosti, njen život je poljuljan i primorana je na bijeg. Naoružana samo svojim britkim umom, ona kreće na put od Francuske rivijere do Ženeve, Rima, i noćnih klubova Pariza, odlučna da povrati ono što joj po pravu pripada.

„Maestra“, prvi dio mračne trilogije, prati uspon Judith, žene čija su ranjivost i bezobzirnost natjerali čitatelje širom svijeta da se zapitaju: kamo ideš ako si otišao predaleko?

„Duhovito i dovitljivo, zabavno i dobro napisano štivo…“

The Times

„Prvoklasni triler…“

Glamour

„Smješten u svijet oligarha, mafijaša i prefriganih trgovaca umjetninama, ovaj roman predstavlja i Judith Rashleigh, heroinu koju ćete voljeti ili prezirati, i u kojem ćete se susresti s najmanje dva momenta u kojima će vam vilica pasti do poda i scenama seksa zbog kojih bi se i Christian Grey zacrvenio.“

Red magazine

Težina 375,6 g
Autor

Godina

Uvez

ISBN

9.79E+12

Broj stranica

293

Brand

Buybook

Scroll to Top