Ko će suze da briše kad te ne bude više?

14,00 KM

Nema na zalihi

Platite sigurno

Cijenim to što ste se odlučili za ovu knjigu. To pokazuje da ste odlučili da živite smislenije, srećnije i ispunjenije, da se rukovodite izborima, a ne slučajnostima, da živite po svom nahođenju, a ne onako kako je unaprijed određeno. Čestitam vam na tome.

Nakon što sam napisao dvije prethodne knjige iz serije Kaluđer koji je prodao svoj ferari, primio sam bezbroj pisama od čitalaca čiji se život izmijenio zahvaljujući mudorsti koju su u njima pronašli.

Komentari ovih ljudi su me inspirisali i podstakli. Pisma koja sam primio su me ohrabrila da sve ono što sam naučio o umjetnosti življenja pretočim u niz lekcija o životu. Na taj način sam ono najbolje što mogu da ponudim pretvorio u knjigu koja će, nadam se, izmijeniti vaš život.

Sve što sam imao da kažem rečeno je od srca i u nadi da ćete ne samo pronaći mudrost u ovim riječima, već je i primijeniti da biste postigli trajan uspjeh u svim oblastima života. Iskušenja kroz koja sam prošao su me naučila da nije dovoljno znati šta treba preduzeti – moramo to znanje primijeniti da bismo živjeli onako kako želimo.

Dok budete listali stranice treće knjige u seriji Kaluđer koji je prodao svoj ferari, nadam se da ćete u njoj otkriti mudrost koja će obogatiti vaš profesionalni, lični i duhovni život.

Težina 264 g
Autor

Godina

Uvez

ISBN

978-86-7470-109-6

Broj stranica

190

Scroll to Top