Kako biti Parižanka – gdje god da si

25,00 KM

Kategorije: ,

Ljubav, stil i loše navike.
Knjiga koja će vas zabaviti i nasmijati dok budete hrabro i slobodno koračale u cipelama prave Parižanke i otkrivale koliko ste i same cool.
Četiri uspješne i izuzetne Francuskinje konačno nam objašnjavaju kako je to biti Parižanka: kako se oblače, zabavljaju i zbog čega su autentične.
U kratkim, razigranim poglavljima ove Parižanke vam predočavaju svoje originalne poglede na stil, kulturu, stavove o mnogim ženskim pitanjima i muškarce. Dugogodišnje prijateljice An Berest, Odri Duan, Karolin de Megre i Sofi Mas su neudate žene u ozbiljnim vezama koje imaju djecu. Talentovane i pomalo boemski nastrojene one imaju uspješnu karijeru u svijetu muzike, filma, mode i izdavaštva. Neuobičajeno iskreno i otvoreno razotkrivaju nam mitove o tome šta je tajna uspeha savremenih Parižanki. Govoreći o svojim tajnama i manama na duhovit način, otkrivaju nam zbog čega su njihova osjećanja komplikovana a ponašanje im je često kontradiktorno. Priznaju da su snobovi, pomalo egoisti, nepredvidive ali nikako nepouzdane. Iako zahtjevne i tvrdoglave, one su i nježne i romantične.

Povešće vas na prvi izlazak, na zabavu, s njima ćete prebroditi mamurluk, obići ćete glavna sastajališta u Parizu, ići ćete na izlet, spremaće vam fantastičnu večeru i otkriti vam trikove zbog kojih će gosti pomisliti kako ste fantastična domaćica… Ali druženje s njima donijeće vam mnogo više od toga – mnogo nestašluka i iznenađenja! Pokazaće vam kako da budete tajanstvene i senzualne, izgledate prirodno, učinite dječka ljubomornim, ali i šta osjećaju prema djeci i misle o vjenčanjima i odlasku u teretanu…

Brand

Nova knjiga

Težina 490 g
Dimenzije 14 × 20 cm
Autor

Godina

Uvez

ISBN

978-86-7470-654-1

Broj stranica

258

Scroll to Top