Dođi da te poljubim

20,00 KM

Kategorija:
Platite sigurno

Dođi da te poljubim je priča o djeci i priča o roditeljima. O slomljenim ljudima i onome što ljudi mogu činiti jedni drugima. To je priča o tome gdje završava odgovornost, a počinje krivica. O tajnama i usamljenosti. O gubitku i šutnji. O strahu od vlastite snage. O zaboravu i nemogućnosti da se zaboravi. O odlasku i kretanju naprijed. O istrajnosti. O tome kako znamo da može i bolje, ali ostajemo zajedno u svakom slučaju. I, na kraju o ljubavi, jer to je sve što imamo… ili skoro sve.

Mona je tek djevojčica kada doživi ono s čim se niko nikada ne bi trebao suočiti. Uvjerava sebe da mora biti hrabra, i jeste hrabra, zbog svog oca, svoje majke i Marie.

Kada odraste, počinje raditi za poznatog pozorišnog redatelja, a zatim upozna i jednog muškarca. I netom što pomisli da će biti sve u redu, stižu vijesti o očevoj bolesti, i Mona gubi tlo pod nogama.

“Griet Op de Beeck piše knjige koje utiču na vaše organe: pluća preskoče dah, želudac se zgrči, srce poskoči. Njeni likovi utiču jedni na druge duboko i emocionalno.“

De Standaard

Težina 411,6 g
Autor

Godina

Uvez

ISBN

9.79E+12

Broj stranica

321

Brand

Buybook

Dođi da te poljubim
20,00 KM
Scroll to Top