Curo, trgni se!

35,00 KM

Nema na zalihi

Besplatna dostava za Sarajevo na narudžbe veće od 50KM

  • Bez rizika! Povrat novca garantujemo.
  • Brza dostava.
  • Sigurno plaćanje.
Platite sigurno

Opis

Jesi li ikada pomislila da nisi dovoljno dobra?
Da nisi dovoljno mršava? Da nisi dobra mama?
Da nikada nećeš postići ništa u životu?
Da si sama kriva što se drugi loše odnose prema tebi?

Jesi li ikad povjerovala da svi osim tebe znaju što žele u životu?
Ako je tako, Rachel Hollis želi ti nešto reći: to je laž.

Rachel Hollis, jedna od najpoznatijih svjetskih blogerica, prije nekoliko godina pokrenula je iznimno uspješnu lifestyle stranicu TheChicSite na kojoj curama diljem svijeta pomaže životnim savjetima, istodobno im bez ustručavanja otkrivajući kaos vlastita života.
U ovoj provokativnoj i nadahnjujućoj knjizi Rachel raskrinkava dvadeset laži i pogrešnih uvjerenja koji te sprječavaju na putu do sretnog, sadržajnog i smislenog života – laži koje si toliko često govorimo da ih više i ne čujemo.
Duhovita i brutalno iskrena, često samoironična, Rachel ti otkriva i preispituje laži zbog kojih se svojedobno osjećala poraženo i bezvrijedno te navodi praktične strategije koje su joj pomogle da se bori protiv toga.
Pritom te ohrabruje i zabavlja kako bi te uvjerila da moraš učiniti sve što je u tvojoj moći kako bi postala sretna, samouvjerena žena kakva si oduvijek trebala biti.

Knjiga “Curo, trgni se!” s beskompromisnom vjerom i nepopust¬ljivom odlučnošću poručuje ti da trebaš živjeti strastveno i punim plućima – i biti milostiva prema sebi kad je najteže.

Dodatne informacije

Težina340 g
Dimenzije14 × 20 cm
Autor

Godina

Uvez

Broj stranica

244

ISBN

9789535202462

Brand

Brand

VBZ

Scroll to Top